October 07, 2008

baru je habis edit fs

hehe
hari nie puas..
pagi tadi pergi berjoging2..waaa.. penat2.. haha
tapi bestlah jugak, pastuh sambung g main2 kat dewan kecik kat bawah..
haha
satu malam tak tido..
blk2 dari tuh cuci kain dan mandi..
pastuh tido dari jam 11 sampai jam 5 ptg..
hehe
satu malam kan tak tido..
pastuh kepenatan..
tp, tertinggal solat zohor..
malam tuh plak..
sambung pergi technology mall.
beli benda2 yg nak kena silicon yg kat keyboard tuh.. itu je beli kat sana..
ingat nak beli skin utk laptop.
n baru je habis edit fs nya section about me..
muahahha
about me kat fs :
SAYA
saya pencinta MERAH
saya suka makan2 sejak dtg MESIR
saya rindu family sy sgt2
saya rindu kawan2 saya sgt2
saya rindu tawau sgt2
saya suka senyum walaupun senyuman saya bisa menakutkan org.. hehe *kata2 farid tuh*
saya berbangsa Bugis, banyak org kata muka sy mcm org semenanjung tp saya tatap BUGIS
saya mempunyai nickname yg terlalu banyak, therefore, pilih lah sendiri nick yg nak panggil saya :
liana;faz;fuz;fuzz;fuzze';pujek;puzz;timah;kak timah;kak mah;bijih. nak taw kenapa ada bijih2 timah dalam nickname sy. tanyalah org2 ex sm st patrick yg kenal saya.
saya suka tido
saya suka langgar peraturan.
saya punya moto : rules r meant to be broken
saya kadang2 terlebih berani
saya pemalu tak kena tempat
saya suka marah tentang hal2 remeh
saya kuat membebel
saya suka berckp
saya tak suka pandang mata org yg baru saya kenal
saya suka pandang gelagat org kalo bosan
saya akan pakai pakaian warna merah kerana saya tak akan ada konpiden kalo pakaian yg buklan kaler merah
saya suka bergambar dan ambil gambar
saya tak tetap pendirian
saya suka berjalan2
saya suka makan laksa penang
saya suka menyoal solan2 pelik
saya sentiasa terlebih bersmngt
saya akan manja dgn org yg saya betol2 sayang
saya kuat ketawa
saya tak suka minum air
saya senang percayakan org
saya syg jam tgn saya
saya selalu berfikir nak berubah tp tak berubah2
saya sering melakukan kesalahan
saya ialah Fazliana Edora bt ABd KAdir

No comments: