June 26, 2009

adakah ini berpunca dari HISTOLOGY

dah berkurun2 lamanya diri aku nie rasa mcm nak tulis entry kat sini.
mood : heppy
location : rumah sabah,cairo
lappy : pinjam kak nema punya. TQ kak nema

AL-KISAH Physiology

kesinambungan al-kisah MOOD sedih time physiology
nak d jadikan cerita...
selepas jak dari tulis entry harituh, si faz bertambah2 lah sedih. bagai nak rak kesedihan itu. rak pon tak sedih mcm itu. hehe. tp skrang dah berbaik dah ngn Bapakonda ngn Mr.mihun
penawar kesedihan : blk cairo, makan ais krim, jalan =)

AL-KISAH Histology

d sbbkan kan nie last paper. time jawab exam tuh aku pon berkobar2 lah nak belajar
jadi malam nak exam tuh. jam dua tuh aku set lah nak tido sebb exam kan nak start jam 10. tp disbbkan terlalu excited, otak aku dok set kepala pasl percutian. dari jam 2-8 am tak dapat tido.last2 mata tepejam jam 8am, exam jam 10 am. bgun 8.30. memang btol2 menyeksakan sanu bari lah mata mengantuk tuh. lepas je exam aku truss tgk cerita "Om Shanti Om"
dah lama gilak tak layan cerita2 hindi nie. hehe.. baru sedar , best plak scene menari2 dalam hindi tuh kan.teringat bila zaman kuch2 hota2 hei





ini lah budak2 Group B tp ada yg takda dalam gambar nie..
dah blk umah time sesi bergambar
dan ada jugak yg menyibuk =)


ini lah dewan peperiksaan ZAGAZIG uni
p/s: burukkan. haha

masa d amik: 5 minit sebelum habis paper Histo
ini kedudukan dari tempat aku amik exam
depan : Hanna
kanan : Nissak
kiri : Nadha
Belakang : Mimosa
memang diurang nie jiran2 exam yg terbaek. hehe


perasaan mcm dah merdeka tp sbnrnya ada dua paper exam g menunggu
IT & BI


Aktiviti2 hari nie
mengikut perancanganaku nak blk Cairo lepas je jawab paper Oral tadi, tp terlanjur ikut kak wir,zaty n kak afiqah makan kat kedai tomyam bersama2 6 lelaki baru kenal tadi dan aku lupa dah nama diorang. haha, pastuh plak ikut diurang p hussein. dalam kebosanan bershopping (sbb takda feel lg utk shopping tak taw nak beli apa) terjumpa diorang pasangan asam, kak mei,kak bibi,kak ema, n kak shaimah. n 2 mushrif abg2 sarawak. jadi ikutlah diurang blk. best nie tp kos perjalanan
naik teksi masa p hussein ngn diurang peah : 15le
blk guna bas : 50 sen
punya main jauh kan beza harga kalo naik bas ngn teksi. lepas tuh tadi hampir2 menjadi arwah apabila, OUT OF BLUE, teksi yg d naiki tuh nak d langgar devider jln, bkn nak langgar memang dah langgar pon. tp sempat belok wlpn dua2 tayar depan dah naik d bahu jalan. Alhamdullilah terselamat. terOver menjerit jak tadi. hehe
blk2 trus p naik bercerita ma si mimi. dpn pintu umah dia lg tuh. kin malu jak.


dah nak dekat subuh dah nie.. ndak bleh tulis panjang
si fasha n pit sama kak ijan ajak makan ayam
susah nak tolak nie..
hehe
kesimpulan: ui tak pandai nie aku mengarang2, pandai lagi aku melukis. hehe. ayat2 tunggang langgan katakan
sbb dulu d mrsm BM dpt TOP 10 beb
TOP 10 terendah BM. hehe
akhir kalam
salammm

No comments: