August 04, 2009

tak cuti salah.. cuti salah

masa dok blajar dulu.
hari2 aku menghitung hari cuti.
at least kalo bukan cuti pon aku menghitung hari utk sampai hari jumaat
sbb setiap kali hari jumaat aku akan mengorak beribu-ribu langkah utk blk ke rumah sabah
tp skrang nie. dah cuti skrang melayan facebook & GG.
24 jam berada dpan lappy aku nie. mcm naik juling dah mata nie.
kawan2 aku semua dah pergi Uni. yg tinggal kat tawau pon yg amik f6 tp diorang dok bz .
kalo dulu kalo bosan ramai org nak d sms . tp skrang aku dah tak pandai sms sbb dah terbiasa kat mesir jarang meng-sms org. apa2 hal mesti kol~ sbb kalo tak silap satu sms 30 sen
dan jarang2 skali check kreadit sbb setiap kali nak cek kreadit mesti kena bayar 20 sen.
memang mahal! kalo d sini kreadit rm10 bertahan seminggu kat sana 2 hari hbs dah 10genih~
adik-adik aku plak dok bersepah kat rumah.
diorang ada cuti H1N1 d sebabkan satu kes je pon. huuu~
ok skrang nie nak wat planning utk sepanjang cuti.

plan-plan cuti2 tawau
  1. habis kan semua ep GG
  2. habis kan 200++ ep bleach
  3. habis kan baca 2 novel baru
  4. jalan2 ngn mama
  5. kerja (harap2 papa bg)
  6. dan pergi kk
itu plan secara kasar lah. kalo secara halus aku pon tak taw nak wat apa
just follow d flow. ehehe~

p/s : to zagazian , ada org kata markah kita d salah kira. yg spttnya repeat sebenarnya tak payah repeat. aku pon tak taw lah btol ke tidak.
apa2 pon hepi holiday kepada semua ^^
btw, dok mengamuk ngn acai. ada ke patut time aku mamai2 mengantuk dia kenakan aku~ dia kata dia nak kawin awal. aku percayalah nak mampus siap bg nasihat. to acai. AWAS KO D SANA. skrang si faz tak mamai sudah~

No comments: