September 10, 2009

hari ini dalam sejarah

hari ini dalam sejarah
takda sejarah pon. haha sepatutnya aku nak tulis entry masa 999 tp tak dpt lah plak entah apa. aku pun heran laptop aku baut hal setelah 2 jam aku on baru dpt connect dgn internet.
hari ini dalam sejarah.
pagi mati karan nak dekat 4 jam aku kekeringan aku bgun2 panas bagai nak rak,kerusi dan periuk belanga. rasa HOT je smcm. asyik dok marah2. geram pada diri sendiri. melenting tak tentu pasal. kesian org-org yg terkena.

hari ini dlm sejarah.
ada org nama khamis add aku d fb. ok takda pon sejarah dlm kisah tuh

hari ini dalam sejarah
aku malas sudah nak buat kuiz2 dekat fb asyik2 terkena jawapan plik2 je kesian kat aku.

hari ini dalam sejarah
ada 51 org lawat blog aku.eheee~
hari ini dalam sejarah.
aku blajar benda baru. benda2 pasal aura.

end of hari ini dalam sejarah

aku nak cerita pasal aura2 plak
haha
masa aku dok makan lepas berbuka posa kat meja makan.
malar lepas buka posa kan. ^^
mcm biasa d SPOT PALING HOT bercerita d rumah aku tuh
yg terkuar isu HOT nie
adalah bila
aku pandang lah muka adik aku
dia biasa je
tp setakat sebulan aku blk dah 3 gf dia silih berganti
aku pon tanya lah kat mama n papa
apa bha diorang tgk kat dia tuh
*ok kejam jgak ayat aku.
huuu.. papa kata
adik aku punya pandangan mata tuh
bleh jatuhkan seorang perempuan
sbb cara dia pandang mata tuh
bleh menusuk kalbu seorang perempuan
hahahaha. * mcm nak mampus dah aku gelak.
tp bila aku perhatikan
dia memang. kalo dia cakap something.
mesti org ikut
sbb cara dia pandang lain dari org lain
lepas aku pikir2 blk.
padanlah dia selalu buli org.
masa dulu zaman2 skolah rendah dia
dia ngn johnny sama2 skolah rendah.
kawan dia yg pergi jaga johnny, siap bawa p tandas dan urus2 kebajikan johnny kat skolah.
memang hebat lah.
pastuh aku dengar lah cerita lebih lanjut
rupa2nya
"pernah tak kita terfikir bila kita ternmpk seseorang yg kita tidak kenal. kita pandang mcm ada perasaan suka/menarik/tertarik dgn someone tuh. dan kadang2 kita tgk some1 yg kita tak kenal kita rasa mcm menyampah je tgk muka dia. rupanya2 org tuh ada tarikkan atau daya penolakkan dari diri kita."
kira ala2 charge gitu.
haha
aku pon x pakar sgt
sbb aku dengar mama cerita apa yg dia dengar kat dokomentari tv hari tuh.
pattlah kita slalu dengar
time2 nak kawin tuh
perempuan selalunya mandi bunga
org kata bagus.
aku rasalah sbb dia nak resap aura2 dari bunga tuh.
ehee~
entah btol ke tidak
cuba lah sendiri kalo nak taw dpt ke tak aura2 bunga tuh
itu teori aku terfikir. :)







No comments: