September 07, 2009

ok fine. terharu tgk blog si khal ;p (aire pon minat nie lagu!)

b

jam nak dekat jam 2 pagi sudah esok kena bangun awal. lusa pon kena bgun awal
MATA...
MATA...
..TOLONG LAH PEJAM..

lyric dari khal.
sambil menyanyi dan dengar lagu nie di profile khal.
hehehe
Aizat-I go,,,,
So long,
fare thee well
The dancer and the dancing days have taken leave and fell
So turn down this bed of stone
Quench me with the deadly nightshade from the rose that you belong
The long December rain is falling now
Running down on streets to nowhere
Music is my life youre my sweetest nightingale
But I cant hear it here no more
And I go
I go
Hush now, dont shake or break
Words have fallen silent like soldiers to the grave
No matter what they do or say
Lay me on the sleepy meadow by the tracks upon your face

asyik-asyik bila buka folder gambar aku mesti rindu cerita-cerita dulu.
fuh sentimental bha kan aku nie. haha
aku selalu berkp tentang kisah silam
bukan bermakna aku hidup dgn bayang-bayang cerita2 dulu
tp benda-benda dulu lah buat aku jadi diri aku sekarang

yesterday is history
today is reality
tomorrow is mystery
kali nie aku nak kata
SY RINDU Kay-eM-heLL plak

bukannya lama pon aku kat sana. tp still dalam masa sebulan bnyk memori aku kat sana. seminggu jak aku perlukan utk adapt dgn iklim kat dlm KML tuh gambar-gambar sebulan d sana :



nie gambar wit aire sama abon
bila tengok gambar nie baru teringat kata ada nie janji sama si abon
tp ndak ingt apa ooo..
aire "apa ya aku pernah jnji sama si abon duluuu?"
haha
mata kat sini lebam gilak
sbb satu malam tak tido
buat projek BESAR
heee~


nie masa orientasi d KML
org d depan bg ceramah time subuh. haha
aku dok kusyuk tido
siap ada air liur basi lagi.


aku ngn mc kelly
birthday kami sama.
sambut kat pohon batu labuan sama-sama nie
patak-patak kami bayar duit kek.
hehe
tp ramai datang masa birthday kami
TQ korang..

last day wit my tutormate semua dah berpisah diorang memang best


nie echa
time nie
aku bawa echa ponteng
hahaha


suasana mereka sambut birthday aku & kelly
:)
TQ U GUYS SAMPAI SKRANG AKU INGT

nie masa nie d cafe home
setiap hari jumaat
mesti semua plajar MRSM berkumpul kat sini
utk bercerita.mengumpat.tertumpat
tp tak taw lah sejak aku kuar ada tak diorang buat lg.



mereka kanak-kanak ribena~



muka-muka yg sambut birthday sama-sama
tp bnyk nie teda amik gambar.
huhuhu~

p/s: tarikh nie 7.10 genap setahun p mesir walaupun skrang d tawau. dan slamat hari jadi kepada sepa2 yg lahir pada tarikh ini.

No comments: