September 12, 2009

rahsia tarikh lahirku~

al-kisah d bulan puasa.
pernah satu hari tuh..
aku ym sama seorang kakak nie. kira mcm baru kenal jak nie. kawan chatting kenal tak sampai beberapa minggu.
kadang2 aku rasa mcm org yg tak kenal aku nie lebih kenal aku siapa.
time2 mo ptg2.dekat-dekat berbuka sudah
teda kerja pon kan.
kakak tuh p cerita pasal rahsia tarikh lahir.
mcm2 lah sifat2 aku d gambarkan.
tp tak lah semua sama. telampau jgak kalo semua sama kan tp dpt rasakan hampir sama.

mcm besa ada POSITIVE ada NEGATIVE
dlm sesi2 membaca2 rahsia tuh. ehe
warna BIRU aku rasa plng memang ada pada diri aku, yg lain tak pasti
  1. berfalsafah
  2. pendendam jugak
  3. moody kdg2
  4. suka berfikir
  5. kekuatan rohani
  6. ska mengkaji diri sndri
  7. x menerima sesuatu perkara ataw idea dari luaran shgga bnar2 psti shgga bnar2 psti (prinsip)
  8. dsni suka bertelagah shingga dilihat sbgai ahli falsafah
  9. klu menerima stu2 idea ataw pndgn anda akan berfikir scra dalam mggunkn mnda separa sdr memproses hgga bnar2 fham dan jelas berdsarkn fakta sblum menerima ataw menolak
  10. org yg mmpu mendekati anda sngt bruntung kerna anda mmpunyai byk perkra yg boleh dikongsi bersma
  11. seorg pemikir
  12. suka kesempurnaan
  13. pnuh belas kasihan
  14. dan sifat membantu
  15. seorg penyelidik yg baik
  16. mengahayati alam sekitar
  17. suka kpd lukisan
  18. buku yg bgus
  19. dan ska kpda yg mmpunyai kesenian yg tggi
  20. bukan shaja suka kpda keindahan ssuatu lukiasan ttapi amat menghayati setiap proses lakaran dalam menyiapkan lukisan tersbut
  21. suka kpda originality
  22. hdup x semuanya indah ttapi anda mmpu mengatasi dan menghadpi dgn ekkuatan pkiran krna anda fham bhwa hdup itu merupakan stu cbran yg perlu dhdapi dalam perjalanan mencapai kebahagian
  23. sifat anda kdg2 sensitif
  24. berangin
  25. serta berahsia tdak membntu imej anda scra luaran
  26. kdg2 org anggap anda tidak cool
  27. anda serog yg moody
  28. serta depressi
  29. anda boleh bertindak kejam skiranya berda di mood yg slah
  30. dipercyai
  31. perthankn kwn
  32. ska kpda kbbsan dan kuasa
  33. keras kpla
  34. ada kepimpinan
  35. gila wang
  36. egois
  37. dictaktor
  38. kdg2 ska mengarah
  39. 6th sense yg kuat
  40. unsur air : klu dia pki bju kaler biru ataw hitam aura dia naik menyerlah dalm apa2 hal org sng bekerjasma
  41. xbole pki wrna : coklat,beige,kuning (org skliling yg pnas)
  42. org no 7 ni mbil bert org tersyg

No comments: