September 11, 2009

There's only lies. There's only fears. There's only pain

tadi sedih gilak, org gilak pon tak sedih mcm nie. haha
mcm2 kena di fikirkan
biasalah umur semakin meningkat
masalah pon meningkat jgak.
umur seiringan dengan masalah
relation: directly proportional kalo bahasa add math & fizik
hahaha
td mo cerita2 sedih2 sama si azmie.
tp kalo cerita ma dia
benda sedih pon jd lawak.hilang sudah emo2 sedih tuh.
ahaha.aku pon ndak paham. kalik sebb suara dia tuh mcm mo kasi aku ketawa.
*salahkan suara ko mimi. haha
to inn, jgn risau kakak2 ko ok jak nie.
kak teha. i'm ok :)
to F, TQ~ kaunselor terhebat,haha

td pagi2 aku dok pikir
pasal zaman dulu2.layan blues kan. teda kerja di tawau
mcm mo blk plak rasanya.
tuhlah tuh,skrang masalah plng besar aku adalah kekeliruan. kadang2 mo pilih menu di kedai makan
mo kena pikir 10 kali.
tuh aku suka makan d hadharul maut tak payah pikir mo menu apa. haha
skrang mengalami kekeliruan
mcm aku tak kenal sudah diri aku
ok fine memang dari dulu aku pon tak taw sepa aku
ahaha
berubah2 sajak.
semua berubah drastik.
dunia lama aku bnyk btol.
aku pon tak taw.
setiap kali aku blk ke tanah melayu utk bercuti mesti kaum kerabat aku pelik. perubahan mesti lain2.
masa darjah 6 nak naik f1 : aku anggap diri aku nie lelaki. segala2 nya mcm lelaki. malu aku nak jadi perempuan masa zaman tuh.tuh lah aku dan dia rasa mcm kami KEMBAR.
masa f2 : aku rasa diri dlm kegelapan. aiseh, mcm ala2 black metal kunun (padahal dengar lagu simple plan jak pon) haha, sebb semua baju serba hitam bha,tp ada feminem skit. rambut panjang aku simpan. tp cap nike aku pakai ke mana sahaja aku pergi. tp pakai perfume ngn deodorant lelaki. sampai abg aku ngn mak cik aku mengomel.
masa time f3sampai f5 : aku kenal dengan dunia soSIAL.tp tak lah sial mana pon. masa nie. memang life full blast lah. haha.
sejak duduk tawau nie bnyk btol buah fikiran aku dengar.
abg daus pon ckp hari tuh masa dok ym.
sepa bha nie buat faz fikir mcm nie.
bukan apa.
kita kenal ramai org.
bnyk kepala, bnyk fikiran
bnyk hati, bnyk perasaan
bnyk mulut, bnyk terluka
bnyk plak pendapat & nasihat kan.
biasalah aku nie kan org "muda" kena dengar nasihat org2 lebih makan asam garam
jd redah je.~
nasihat-nasihat terkumpul dalam kepala aku nie~:
  1. enjoy muda2 nnti tua menyesal
  2. jgn kawin muda,nnti mo enjoy susah
  3. kalo kawin nnti nasib lah kalo dpt suami mcm apa. perempuan mesti sabar
  4. kalo ko jadi baik, nnti tiba2 jd jahat susah, baik jd jahat dulu nnti jd baik ndak org pandang lain2, ko berubah pon diri ko tetap ada. hrmm
kadang2 aku terfikir, pa bha maksud matang nie?
kakak,abg,org tua, pak cik mak cik, nenek ,datuk pon. perangai kalah2 bdk2.
yg tekanan nya bdk2.
benda kecik mo jadi besar.
susah2.

ohya,
masa dok imbau blk kenangan2 dulu2
acecece.
terdetik mo dengar lagu SP
dulu kipas-kipas susah mati SP





lagu nie tidak d tujukan utk sesiapa.
tp kalo terasa tuh
mo buat mcm mana.

"No Love"

Staring out into the world across the street
You hate the way your life turned out to be
He's pulling up in the driveway and you don't make a sound
Cause you always learn to hold the things you want to say
Your always going to be afraid

[Chorus:]
There's only hate
There's only tears
There's only pain
There is no love here
Oh so what will you do?
There's only lies
There's only fears
There's only pain
There is no love here

Broken down like a mirror smashed to peices
You learned the hard way to shut your mouth and smile
If these walls could talk they would have so much to say
Cause everytime you fight the scars are gonna heal but there never gonna go away

[Chorus:]
There's only hate
There's only tears
There's only pain
There is no love here
Oh so what will you do?
There's only lies
There's only fears
There's only pain
There is no love here
Oh no So what will you do?

Your falling, your screaming
Your stuck in the same old nightmare
He's lying, your crying
There's nothing left to salvage
Kick the door cause this is over
Get me out of here

(Kick the door)

[Chorus:]
There's only hate
There's only tears
There's only pain
There is no love here
Oh so what will you do?
There's only lies
There's only fears
There's only pain
There is no love here
Tell me what will you do?
There's only hate
There's only tears
There's only pain
There is no love here.

No comments: