September 24, 2009

tgh guruh d tawau

rasanya dalam masa beberapa minit .
ada probability yg teramat akan ada ribut di bandar tawau nie
akan ku hayati titisan hutan nie.
bg pihak atuk.
dan tido puas2 malam nie.
ahaha
:)
plan asal hari nie sepatutnya
duduk rumah..
dan tidooooo~
hehe
tp plan asal telah dibatalkan.
kenapa?
ada serbuan dari jabatan agama islam ke rumah aku tadi
ehek. bukan bah.
si inn and the geng
datang serbu rumah utk beraya.
dan mom kak leny datang utk hantar baju kak leny.
maalish inn. rasa bersalah nie sama diorang yg datang sbb tak dapat layan dengan sepenuh jiwa dan raga.
cepat plak si inn,mok,mek,pijan,mun blk tadi.

skali lg hari ini.
habiskan dengan berjoli-joli.
lepak-ing bersama mereka.
mangsa hari nie jd driver syaril jgak. haha
esok open house rumah idzam.
dan hang out bersama diorang girls plak.
lama sudah tidak bergerak-gerak ngn geng2 tawau.
kena hbskan sepenuh masa dgn diornng sbb tak lama lg diorang akan blk ke uni sudah.

dan aku


tak lama lg tinggalkan bandar tawau yang indah permai lg makmur ini.
tp rasa sedih plak nie
berat hati plak terasa.
sbb mcm dah terbiasa hbskan sisa-sisa waktu dgn melakukan kerja-kerja amal seperti melepak & menghadap pc 24/7.
rindu belajar pon ada jgak nie.


tadi
aku pergi jumpa mazlina
setelah sekian lama.
sejak dari form 4 lg tak jumpa dia
baru sekarang dpt jumpa.
dan jumpa jojo.
ini pon dari form 4 tak jumpa diorang.

kawan2 skrang muka masih sama.
banyak perubahan sudah
bnyk org makin cun dan macho lah kunun
haha
kembang kembis nie diorang kena puji
tp perangai.
SEBIJIK TAK BERUBAH
haha

No comments: