October 16, 2009

ok aku teda mood nak ber-blog tp buat lah last post.

ok fine panjang nak mamp** aku nya tajuk
hehe
sbb aku ada al-kisah~


nie kisah satu2nya adik perempuan aku
nama betol : Fazrina edora
nickname : twinkle
sbb nickname : masa kecik dia mcm bintang , (sekejap putih melepak, sekajp g hitam)
haha
umur skrang : 16 thn
kisah masa dia tadika.......



situasi bila twinkle bersama si x( kawan tadika dia yg-entah-apa-nama-dia).

(di skolah)
x : beh senang jgak soalan , pejam mata pon bleh buat.

*malam tuh*

twinkle : tak bleh buat pon. susah
mama : napa plak susah mama tgk soalan tuh senang je
twinkle : si x kata pejam mata pon bleh buat. twinkle pejam mata, tak bleh buat langsung. tipu dia ma.

kami semua gelak. hahah

ok nak cerita tuh je
:)


lastly,

No comments: