February 10, 2010

baru ada masa nak ber-blog kunun


home alone
housemate lain pergi sinai.
aku ada kat umah.
sbb baru blk dari fayum!



winter break dah bermula.
tp tak post apa-apa lg kat blog yg dah bertukar wajah nie.
:)
walaupun hakikatnya tak lah bz mana. :P
awal2 dua hari pertama.
bz bercuti.
around cairo mairo
:)
cuti yg hebat!
  1. pergi piramid buat kali ke dua
  2. meng-gigil kesejukan
  3. bergambar-gambar non stop, sampai ada yg bosan tgk kami bergambar
  4. ada kawan baru. :)
  5. kagum dgn masjid-masjid. (jalan2 pergi masjid dan makan!)
  6. menjaga 3 bdk2 kecil hee~ (pandai hilang2 nie diorng)
lepas tuh blk ke zagazig sbb ada kelas reproduction.
fuuh! aku memang baik! (ferasan)
cuti2 kelas tambahan pon sanggup pergi.
kagum.kagum dgn diri sendiri nie.
unsangkarable btol aku pergi.
org lain pon terkezut sbb aku masih lg berada di zagazig time cuti2 nie. hehe
dan skrng masih berada di zagazig.
clap clap clap
bersama kiki.
:)

akhir kalam. daaa.
harap2 cuti kali nie lg best dari cuti tahun lalu.
mungkin kah?
ermmm~

psst..psst..
ini gambar fayum.
jalan jauh2.
nak tgk air terjun
yg saiz lebih kurang mcm longkang kat tawau jak nie.hehe
spttnya mula gerak jam 6.30 am g sana.
tp d sebbkan junior yg bertuah!
garak jam 8 am.
diorng ingt nie bapak diorng punya bass ka!?
sabar jak lah~

4 comments:

~0~ said...

walawei....jeles aku...

blom pernah smpai sana

edoraemon said...

hehe. kalo ko datang sini. nnti aku bawa ko jalan2. :P

Suhaila said...

weih! klu aku dtg sna, bwa aku jln2 ar! ;D

edoraemon said...

bleh jak!
hehe
:)
aku jd pemandu pelancong lg utk ko!
:P