February 12, 2010

sanah helwa kakak nini-chan


nini. cun ko d gambar ko sakit nie.
hehe
aku rasa comel nie kalo ko pucat. :)
btol2 bkn mcm org korea .

td pagi. bangun2 pagi2.
aku buka-buka mata.
mcm biasa.
truss on pc, bukak tenet.
check update blog,fb,ym

aku terpaku. terdiam.
nini.
atau lebih manis aku panggil dia
kakak nini. :)
walaupun dia berusia : beberapa bulan awal dari aku.
(nini tak suka kena panggil tua, hehe)
hnya dia ngn ezat sajak aku anggp mcm kakak.
walaupun hakikat hakiki nya.
sama umur jak kami nie.

1st time kenal nini.
masa perjumpaan homeroom tingkatan 4.
homeroom: ala-ala adik beradik angkat di mrsm
saiz dia kecik dari aku.
mata besar.
nampak ganas.
seram seram
aku tgk dia.
menakutkan pon ada
tp bila aku mula kenal nini.
penyayang bha nie org.
nmpk sahaja ganas. lembut nie hati dia.
dan rajin bercerita.
ganas tuh pon mcm xda nie.
:)
dan dia syg ter-amat2.
kpd azmie j.andai.

ermm. takkan sama mesir tanpa nini evo vaizura.

mcm hilang sebahagian dari kami. kalo xda nini.

kalo jln2 reramai. semua sama jak saiz.
kecuali aku. terlebih penjang skit berbanding diorng.

aku baru jak blk dari rumah sabah.
td.
bercerita ngn inn,pit,itt,din
aku bukak cerita pasal ko ni,
dari info baca di blog.
semua terdiam.
meremang nie kami.
rindu ko sgt sgt.
ko pasti akan blk sini.
kita mulakan sama-sama.
kita kena hbskan semua ini sama-sama.

nini.
anda kuat
sentiasa kuat!
get well soon.
cpat-cpat blk sini.
sbb kami menanti ko~

3 comments:

shinsusynystershadows said...

faz syg,i cried when i read this post.
thank you so much for being a loyal friend.
thank you sebab datang dari jauh di zargazig semata-mata untuk lawat aku.
thank you sebab banyak tolong aku masa aku susah.
thank you sebab sudi dengar semua cerita aku.
thank you for being there with me when i cried.that one time.
thank you thank you and thank you so much.
i love you and you guys so much.
i hope i will recover and i hope i will be there to graduate together with you guys as a doctor.
pray for me okay?
take care there dear.
kirim salam dengan semua.
miss you guys :)
sayonara

Khairieah said...

Like!! =)

edoraemon said...

kami sentiasa doakan ko.
:)
last year time winter break.
time naik sinai.
ingt lg.
hari2 mesti ada jak yg ckp
"mesti best nie kan kalo ada si nini"
itu baru ko cuti 2 minggu xda bersama kami tuh nii.
jd ko kena cpat2 sembuh.
terseksa kami sbb rindukan ko.
:)