April 15, 2010

dari cigu aire! dan nini chan!




1. Link and thank the person (s) who awarded you.
2. State 7 things about yourself.
3. Pass this to 15 bloggers

terima kasih atas award ini. hee!
terima kasih nini! (mo tulis dalam bahasa korea kunun tp tak taw aku mcm mana) haha

Random #1
Binatang paling saya takut di dunia ini adalah CICAK

Random #2
saya jenis mendengar lagu. walaupun dah berjuta kali sampai nk pekak dengar lagu tuh saya masih tidak dapat hapal lirik lagu tuh.

Random #3
saya tak suka orang ungkapkan pekataan SAYANG/SUKA/SPECIAL senang senang. kalo benda itu selalu disebut, pekataan tuh macam takda nilai

Random #4
walaupun saya sentiasa nampak semangat waja terlebih dari manusia normal. tp sebenarnya saya akan rasa inferior kalo berkaitan dengan benda benda superficial.

Random #5
saya selalu guna benda/barang/pakaian berwarna pink sebab kulit saya akan nampak cerah 1% dari biasa. ahaha

Random #6
suatu ketika dahulu, saya pernah menjadi seorang budak pendiam dan sering dibuli ketika sekolah rendah.

Random #7
Saya akan jadi terlalu lalu lalu lalu
sentitip kalo pms.

And the award goes to :
khal,inn,kiba,raihan,dora,amad,dugong,lalat,kodok,lembu,jiran kay,kak rina
afif,norae,ten,julie,tilon
nisak,tiqah mamat,kak pot,kak qis,kak teha,suhaila

2 comments:

ammo said...

ohooooi!apo aku ade skali..haha

smalam niat nk update blog tak kesampaian. bru stat tulis, rase mgantuk tros tido. arini da tade mud nk tulis pape.kah3

edoraemon said...

haha.
lepas exam nnti abg jat buat lah k.
:D