May 14, 2010

exam -.-"

kolek

huh kelik?

click?

kollek

huh?

collect

owh.
haha

exam dah tiba
semua orang dok mabuk mabuk belajar
aku lagilah
dah dua malam.
baca kidney tak habis habis
study group aku ramai orang kelantan
dulu sepatah haram tak paham kalo orang kecek kelate, 
sebab time duduk sabah, orang kelantan pon cakap macam orang sabah jugak. hehe
jadi slow sikit masa awal awal sampai sini aku nak paham kalau orang tengah cakap kelantan
amik masa 15 minit untuk loading.
tapi sekarang dah paham dah!
haha
boleh lah aku kawin dengan orang kelantan nie
baru je minum kacip fatimah tadi
rasanya malam nie aku jadi makhluk nocturnal untuk malam ke dua!
:)
aku dengan bijaknya menghabiskan masa 2 jam untuk edit blog
huh!
dah lah exam
tgk tgk

ada butang ada butang like

(via simplynorule, mahriiyel)
siang tido
malam berjaga
jadi vampire berjaya dah nie.

3 comments:

atikullah ismail said...

slmat exam!!

inn~ said...

ohoho~
tak hbs baca fr one night.
no treat from me bila turun cairo nti!!!
;D

edoraemon said...

thanx atik! :D


inn : T.T nakkkkk!