May 06, 2010

ini semua salah twitter

malam nie.
aku tido ditemani bantal yang basah dengan air mata
(padahal air liur basi)
haha
siap terlukis peta tawau di situ yer kawan kawan.
ok malam nie aku pelik.
murah betul kandungan lacrimal gland aku nie nak terkuar.
huh huh!
nie lah aku malas jadi perempuan.
emosi terlebih melampau.
aku extra lebih dari wanita biasa sebab aku kan wanita luar biasa gitu.

malam nie aku nangis sebab aku tengok kawan aku delete aku dari twitter dia.
lepas tuh dia add balik.
aku yang emo berasa
"aku nie adalah manusia paling tak berguna dijadikan kawan. asyik orang je delete aku dari hidup mereka, kalau orang hilang aku sebagai kawan pon tak apa, mesti diorang tak rasa apa apa. aku ini hanyalah siapa untuk dikenang didalam dunia ini."

ok fine emo-kan
-.-"

sekarang aku tergelak gelak terguling guling pulak lepas ingat balik.

lepas menjalankan siasatan lanjut.
(padahal kol jak kawan aku tuh)
rupanya dia edit kawan kat twitter.
kira sesi kemas kini twitter,
jadi dia add balik sebab terdelete.

ini semua salah twitter!
haha
atau pms?
(lagi skali dengan teori pms aku)

4 comments:

ammo said...

adoi laaa. aneh btol la emo ko nih.hehehe

edoraemon said...

abg jat.
ini bukan faktor emo.
ini sebab semangat setia kawan.
HAHAHA

KIBA kline said...

siapa kawan kau tu faz?
hahahaha

im so so sorry :P

edoraemon said...

:'(

bha takpa.
haha
lepas tuh kreadit ko plak kan hbs mibs?
hee~