May 18, 2010

mak mentua dah setuju, boleh lah i p kelantan! :D

asal demam je exam
asal exam je demam
kalau mid term demam macam hari tuh i tak kisah
nie time paper final!
setahun sekali!
walaupun nama i bukan maya.
dan rupa i ada iras iras maya karim.
celah lubang hidung. dua biji kesemuanya
dan serius i tak tahu kenapa i tak minat cerita adamaya
tapi i betol betol rasa tidak bermaya sekarang ini.



*walaupun tahu, ketebalan nak hapal tuh mengalahkan kamus dewan, i kena set kan mind i kata sikit lagi nak habis!*

u can do it
u can do it
5 buku je pon. -.-"

nie yang i tak suka final exam.

serius i tak tipu!
perasaan gabra nak tunggu jawab paper sekarang nie
rasa macam perasaan tunggu hari nak naik pelamin.
*tiba tiba tersipu sipu malu walaupun muka nie tak tahu malu bila sebut pelamin*

merujuk kepada tajuk post diatas.
tak payah nak rujuk mana mana.
sini i nak kisahkan
kawan i si A.
si A, dah dapat persetujuan mak mentua dia.
mak mentua dan balak kepada si A adalah orang kelantan.
jadi, i boleh lah buat rombongan melancong ke kelantan nanti time si A nikah
saja nak timbul kan konterversi pisang goreng malam malam buto.
i pon buat status ym macam tertera kat atas.
ramai pulak orang ym.
semua yang nak tanya pasal status berkenaan.
semua.
ORANG KELANTAN. HAHA
haha

tips untuk exam dari senior i:
final exam nie senang faz,
u bayang je macam tengah memasak.
kalau tahu bahan.
kalau pandai masak, tinggi lah markah nanti!

tapi kalau nak masak kena ada bahan kan? -.-"
dah lah,nak gerak pergi beli barang dulu untuk final

nasihat dari doctor pojie yang tak grad lagi pasal demam memam nie
dia pesan kat i suh makan watermelon.

doakan aku cepat sembuh!
*muka masam macam cuka expired time tulis post nie*




POST INI DIEDIT SEMULA SEBAB TQAH MAMAT TAK PAHAM.
HAHAHA
:p

4 comments:

inn~ said...

syafakillah!!! :)

edoraemon said...

:)

wawan said...

hoi fuzz ko sgt2 la kreatif dlm menulis blog eaa.hahaha

edoraemon said...

haha. jgn puji dowh! nnti tak tertulis aku kalo kena puji
:D