May 14, 2010

tag suhaila yang dah lama tertangguh :)


1. apakah benda yang paling penting dalam hidup anda?
benda? hp, laptop, hardisk, jam tangan.

2. apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
semalam, beli air mineral dan biskut satu paket

3. di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
dekat rumah sendiri, haha, dah ada design nie nak letak pelamin di mana :)

4. berapa lama anda rasa hubungan anda kekal?
hubungan dgn siapa? -.-

5. adakah anda dilamun cinta?
sila rujuk jawapan 4

6. di manakah restoran terakhir anda makan malam?
KFC opss boikot palik tuh :)

7. namakan buku terakhir yg anda beli.
tak ingt tajuk novel tuh. haha

8. apakah nama penuh anda?
fazliana edora bt abdul kadir

9. anda lebih senang dengan mak atau bapak?
mereka bdua.

10. namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk kali pertamanya dalam hidup
Nabi Muhammad

11. sebutkan 8 sahabat yang paling rapat dengan anda bukanlah dalam susunan
susah -.- sbb lebih dari 8

12. adakah anda mencuci pakaian sendiri?
tugas washing machine. muahaha

13. tempat paling seronok yang anda mahu pergi.
TAWAU! aha

14. pelukan atau ciuman?
dua dua skali!

15. butirkan 5 tentang orang yang tag anda
1. kawan aerikah. hee
2. sebaya sy
3. kawan time matrix
4. dia caring nie pasal sy. kan laa :P
5. org TAWAU jgak. ehe

16. 8 perkara yang amat saya gilai buat masa ini
1.kidney, tak pandai pandai hbs baca.
2.tweet tweet kat twitter
3.tumblr
4.formspring
5.menyanyi lagu "150 juta kali"
6.vampire. (Angau)
7.makan makan makan
8.blogging

17. 8 perkara yang sering diucapkan
-sy tak sedar apa yg sy ucapkan-
aha

18. 8 buah buku yang terbaru anda baca
1.kidney physiology
2.neuroanatomy
3.buku praktikal anat
4.buku pratikal biochem
5.buku bergambar slide histo
6.cns
7.endocrine
8.git 
(musim exam katakan)

19. 10 lagu yang saya boleh dengar berulang kali
150 juta kali. haha
yang lain tak ingat.

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
1. jgn pecaya lelaki
2. jgn cepat cair
3. jgn cepat tersuka orang
4. hidup ini penuh dengan liku
5. hidup ini luccu
6. fikir dulu sebelum bertindak
7. jangan MALAS
8. bersyukur :)

4 comments:

ammo said...

oi apekah link tumblr n twitter aneh?

bg la bg la bg la

edoraemon said...

hahah. abg jat! abg dah add kan dekat twitter? nnti dekat twitter saya bg link tmblr :P

Suhaila said...

Ha! Ntah brapa kurun da, bru dia buat!
hehe!
No.15, 4th point, ha..btul2! ;D

edoraemon said...

TQ LAAAAAAA
:p