May 05, 2010

tips keselamatan dari nenek edoraemon

selamat petang cucu cucu sekalian
pada petang yang mulia ini.
nenek ingin berkongsi berkongsi tips tips keselamatan.
walaupun nenek tahu tak lah seselamat mana.
tapi ini beberapa langkah langkah.
dan mungkin dapat membantu cucu cucu di luar sana.
walau di mana jua anda berada.

ini ialah LANGKAH LANGKAH
yang anda, cucu cucu di luar sana patut lakukan bila diserang oleh arab.
(memandangkan kes rogol/raba yang semakin berluas luas, aku dan geng doktor dari planet ANEH telah berdiskusi ilmiah tentang tektik yang bleh digunakan demi menyelamatkan diri)

gossip gossip-an yang entah tipu mungkin betol : diorang kata, "
nafsu gatal arab nak kacau orang time musim panas lagi kuat sebab musim panas diorang lebih bernafsu konon."

tips 1:
tumbuk dekat TUTTTT si jejaka durjana itu.
sesungguhnya TUTTTT adalah tempat paling lemah bagi kaum adam.

tips 2:
kalo korang tak dpt nak cedera kat area situ,
mungkin disebabkan faktor geli &
rasa diri tuh kuat dari biasa.
buat tangan bentuk karate.
dan karate area leher.

tips 3.
mungkin buku lima anda besar.
dan ingin cuba.
area yang patut anda tumbuk
mid line badan yang menhadap depan.
contoh: hidung, atas dari sternum, perut, yang penting kat midline badan

tips 4.
kalau situ jugak tak berjaya.
tumbuk kat floating ribs.
(3 tulang rusak yang plang bawah tuh)

tips 5.
kalo tektik tektik semua itu tak berkesan.
anda dah cuba sedaya upaya untuk lepaskan diri tapi tak dapat.
pura pura buat
diri anda seperti kena sawan.
A. julingkan mata
B. gegarkan badan sepenuh jiwa.
(mcm vibrate)
C. hasilkan banyak air liur sampai terlimpah limpah dari mulut.

nenek edoraemon: itu sahaja tips untuk malam yang mulia ini yang dapat nenek sediakan untuk cucu cucu di luar sana.
majulah sukan untuk negara.
dan jangan tahan tahan berak.
nanti boleh terkena sembelit

5 comments:

HUSNA said...

mcm2 kes skrg...mcm2 tips keselamatan eh.. ;p

edoraemon said...

HEHE
langkah berjaga jaga katakan
:P

ammo said...

terima kasih...akan I gunakan sebaiknye tips2 yg nenek bg...awwww!

takut i nk gi memane skang ni u tau? pak arab tuh adik usha2 i je..benci i..eeewww tak ske ngan pak arab bulu2

Syuzana said...

salam ziarah nenek....cucu baca nak tergelak la nenek...memang tips bagus untuk keselamatan...tapi yang last tu...lepas pura-pura jadi sawan, mang org yg buat tu gelak tak berenti sampai sudah...sebab pak arab tu gelabah :)

edoraemon said...

abg jat: hahahaha.tuh lah. i pon risau nie ngn arab arab. semakin hari semakin gatai.

pak arab yang usha usha u ke atau u yang usha usha pak arab tuh? uhuk uhuk

syuzana : terima kasih kerana lawat.
terharu nenek! :D