June 20, 2010

dear fuzz, happy fuzz day!

rabbitaemoticon
hi!
cucu
cicit
arnab arnab.
di mana anda berada.
pagi, petang, siang malam mahupun tengah malam.

hari ini.
nenek nak diskusi tentang birthday nenek..
rabbitemoticon
atau nama famous bagi birthday nenek

FUZZ DAY!!
fuzz day 2008 (click sini)
fuzz day 2009 (click sini)
fuzz day 2010?
tuzkicrazyrabbitemo

ready?





birthday faz.
take 2

clapboard, film, media, movie, video iconACTION!


hari ini bermula dalam hidupku.
tuzkicrazyrabbitemo
bermula..
jam 4 pagi.
buka buka mata!

gila lah!
aku tak sangka!
orang gila pon tak dapat sangka!
sungguh un-sangka-rable!

saya berjaya tido waktu malam!!
muahahahahahahahah
whitebunnyemoticon
kembang kempis hidung ini.

setelah satu bulan.
aku telah bertukar
menjadi VAMPIRE!
kini,
pada pagi yang mulia dihari jadi aku!
aku berjaya tido waktu malam!

walaupun hari ini ada oral exam.
tuzkicrazyrabbitemo
perasaan yang terlalu riak/bangga/takbur/teruja
kerana hari ini birthday aku.
habis sahaja solat subuh.
aku pon gerak pergi masak nasi lemak.
whitebunnyemoticon
perasaan happy yang teramat.
membuatkan aku ignore pasal anatomy oral.

lepas tuh,
habis je aku masak.
dengan muka excited panggil semua orang makan.
tapi semua orang dok tido.
ada yang sakit 
ada yang menggantuk sebab stay up semalam.

tuzkicrazyrabbitemo
kecewa kecewa.

aku makan sorang sorang.
sedih tak?
sedih tak?
tuzkicrazyrabbitemo

sambil layan cerita 
"10 things i hate about u"

baru nonton separuh dari movie tuh.
aku terpaksa gerak.
sebab nak siap!
aku ada oral anatomy wei!

pagi tuh.
sebabkan takda orang nak layan.
aku nyanyi lah lagu birthday kat diri sendiri.
adede
tuzkicrazyrabbitemo
sambil make up di depan cermin.

"HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO ME
SAMBIL MAKAN MAGGI MEE"

jadi lepas tuh aku gerak lah pergi ke kuliah
rabbitemoticon
terbanggg~

kebetulan sampai sampai ke kuliah
dah terserempak dengan
geng geng kapak aku
aku bagitahu diorang lembu, lalat, kodok

"WEIIII!!
HARI INI HARI JADI AKU WEIIIII!!"
whitebunnyemoticon

tutt tutt tutt tutt
monotone, silent, smiley icon



whitebunnyemoticon
takda orang nak layan aku.

lepas oral exam.
gi makan kat BBQ dgn geng kapak.
tapi aku order air je
sebab lepas makan tuh
nak sambut birthday aku dengan kiki!!
rabbitemoticon

dengan macho dan cool-nya
rabbitemoticon
aku menunggu kiki dengan sabarnya.
untuk dibelanja makan.
hehe

"kiki kiki kiki!! hari ini birthday aku kan! !"
'
"jangan perasan lah faz! BIRTHDAY AWAK BULAN TUJUH NANTI!"

rabbitemoticon
alalala.
tak boleh ke aku anggap hari ini birthday aku
sebab kiki nak sambut birthday aku hari nie.
sebab nanti masa birthday aku yg betol betol.
kiki takda di Mesir.

hari ini adalah dua tiga orang terpedaya.
ok fine! 
aku tak pedaya kan orang pon!
aku cuma anggap hari ini birthday aku!!
tak boleh ka??

the end

birthday aku ke tiga

dan kali nie kompem betol!

8 JULY 2010

TAJAAN PIHAK PENAJA HARI INI IALAH?
rabbitemoticon
arnab arnab
ramai orang kata.
"ko buat lah kali ke dua macam nie.
nanti birthday ko betol betol
takda orang wish.
padan muka!!"
tuzkicrazyrabbitemo
tidakkkkkkk!!
tak sanggup!


lastly!
KIKI I heart, love icon U
TERIMA KASIH KERANA BELANJA MAKAN
sedihnya kalo korang baca smapai sini.
entry kali nie marapu sambil makan ikan kerapu~

3 comments:

ikah adnan said...

fuzzz.!
soli moli
sedey ko mkn sorg eh..?
aku tdo subuh maaaa..
kang xpsal2 aku g kenyit mata kat dr hasan kes mngntuk..;))
btw,balik aku makan woa..
rasa cmni rupenya nasi lemak "bfday girl"..klu
bfday girl sngguh,masak nasi minyak plop..=D

edoraemon said...

haha
tuh lah pasal
bagai nak rak aku tunggu
ko tak datang datang!
kecewa i!
kecewa i!
(emo)
hahhaa

Ummu~Ishak said...

entri yg comel!

meh sambut besdei sesama.akak 5/7.tapi tahun lain2 la :p