June 08, 2010

lagi sebulan


i maluu!!!
serius malu.
terima kasih kepada En. K yang tidak dikenali......

dah dua hari post header tuh.
aku tak sedar. haha
sungguh memalukan.
dah lah design dgn semangat berkobar kobar.

design lama.


yang baru...


mungkin sebab umur i menjangkau
20an sebulan sahaja lagi.
sifat pemalu tuh makin berkobar kobar.
haha.

hari nie habiskan masa 10 jam tengok cerita taiwan!
serius i tell u!
memang feeling gila tengok cerita taiwan nie.
dalam hidup dah jarang jarang nonton cerita taiwan


cerita dia macam nie...

yang si hero nie anak orang kaya, 
dihari dia nak pinang gf dia. dia kena reject.
sebab gf dia dah bertunang rupa rupanya
pada masa yang sama, dan ditempat yang sama..
si heroin tuh dan tunang dia tengah menipu orang, diorang jual barang kemas palsu dekat orang kaya.
tetiba datang lah polis, 
si heroin dan tunang dia pon lari, tapi arah bertentangan.

heroin pon terlanggar hero yang dok tengah frust berjalan.
terlepaslah subang hero yang hero nak bg kat gf dia tuh dari tangan hero.
hero ingatkan heroin tuh amik.
jadi dia pegang heroin tuh.
last last dia buat heroin tuh kena tangkap.
masuk penjara 
rupa2nya subang dia tuh ada terjatuh kat tepi jalan.

setahun kemudian..
heroin dah kuar penjara.
hero kena paksa balik ke taiwan sebab abang dia nak kawin ngn ex-gf dia.
yang heroin tuh pergi cari tunang dia.
rupa2nya tunang dia dah kawin dan nak ada anak.

ok panjang lagi cerita dia, yang penting hero tuh anak orang kaya, nanti dia sanggup pilih heroin yang miskin tuh.
dan touching gilak cerita nieee!!

feeling nak mampos cerita tuh!
aku baru tgk 10 episode.
tak dapat lepas weiiii!!
nak kena bg habis.!

terasa jiwang semacam je dua tiga hari nie
dok layan cerita romantik mantik je katakan


WEI FAZ! EXAM MU JANGAN LUPA.



end of story,
apa yang nak dibagitahu sebenarnya nie?
ehem ehem.
lagi sebulan birthday i
girlemoticon
kan i takda facebook.
takut orang terlupa....
sebab bulan tiga lalu,
i buat
"tipu tipu birthday"
nak dekat 50 orang jugak wish.
rasa bersalah pon ada.
sekarang tak harap apa apa.
orang tak wish pon tak pa..
last year masa birthday ramai betol orang aku merajuk sebab tak ingat birthday aku, entah pa pe lah minah nie. then diorang sambut kat kedai pizza! hehe 
last last year, sambut dekat tepi pantai! buat birthday party!
last last last year, sambut sorang sorang sebab ayah aku kena stroke masa birthday.
last last last last year, sambut dengan mandrin club
last last last last last year, buat birthday party dengan adik aku.

this year?
duduk rumah, tido
dah dua puluh tahun.
matang dah.
orang tak ingat pon takpa.

btw, thanx to nini sebab betol-kan ejaan i. haha 

sedar tak sedar tak
sebenarnya ada maksud tersirat tuh

4 comments:

Farah Lavida said...

blog ko shaaantek.
ak sukak header n kat bwah skali tuh.
bgaya kowt!
mau tunjuk ajar bha lau gini..hahaha

edoraemon said...

aisehhhh~ hehe
*blush blush
bleh jak bha kalo ko. :P

urra901109 said...

rasanyer aku kenal encik k tersebut..hahaha

edoraemon said...

haha
ko sampaikan kat dia
bgtaw dia nenek kata terima kasih!
:D