July 09, 2010

fuzz day

tahun nie aku jahat.
disebabkan ingin menghabiskan sisa sisa waktu
TEEN.
tahun nie.
ini kali ke 4 TARIKH birthday.
3 kali birthday tipu orang.
saya innocent 
yang kali ke 4 ini birthday betol betol.
nasib baik yang betol betol nie ramai orang wish.
yang tipu itu sikit je terpedaya.

saya amat berterima kasih kepada yang wish.
birthday real mahupun birthday tipu.
wish birthday real :

facebook, grunge icon

229 wish dekat facebook wall.

orang 1st wish tapi bukan tarikh : abang daus. EMPAT HARI AWAL. haha, sebab last year aku merajuk sebab abg daus wish lambat dua jam, jam 2 pagi. LOL
orang 1st wish birthday betol ikut waktu malaysia : Mira!
orang last wish di facebook : kak oya
orang yang bagi video difacebook : atuk.
status fb : 4 org
profile picture di facebook : amad

baru ingat.
kat facebook aku buang reminder facebook utk birthday.
lagilah terharu
bukan sebab reminder dari facebook diorang wish
sebab awal tahun hari tuh aku buang reminder di facebook.
sebab tahun nie aku nak tengok siapa ingat birthday aku

ok ramai ingat.

tektik halus : berjuta kali buat reminder kat semua orang

messenger, yahoo icon
yahoo massenger
7 orang
status ym : alan/beruk
orang 1st : muaz
orang last : apek

cell, mobile, phone, telefono icon
calling
8 orang call
1st & last : orang sama. anda tahu anda siapa. 

skype icon
5 orang
1st : syaril
last : tay


sticker, twitter icon
6 orang
1st: : syahmi 
last : inn

blogger icon
3 entry blog 
minah boo-lat (wlpn kecik dbhgian bawah entry)

sambutan
kiki : sebulan lagi awal di BBQ & sweater purple
housemate & imarah baba osama : makan soto & penutupan usrah
species : kek kek comel ! siap tiup lilin
intan & ikah  : milk shake & shopping & chicken burger
cucu alien @ khairul : karipap & apam


ok saya terharu dengan kamu semua
sungguh!
sorry lah kerana emo malam semalam.
kerana bengang dengan arab lagi
dalam setahun inilah hari paling ditunggu tunggukan.
sebab dalam setahun aku paling tunggu tunggu bulan 7.
dan paling tunggu tunggu tarikh 8.

dan orang orang sy merajuk smlm.
sorry
sebab waktu birthday lah waktu paling emo dan kebudakan faz.

8th July.
hari yang paling cepat aku tersenyum
dan bersedih.

HARI PALING EMOTIONAL 
BETOL BETOL BETOL


haha 
lawak-kan