July 07, 2010

menghabiskan sisa sisa belasan tahun.

tak sampai 24 jam lagi.
i akan habiskan zaman bujang i
ehh selep,
zaman belasan tahun i.
haha
(nampak tak cara permainan i kat sini kawan kawan)

last year sebulan sebelum birthday.
i ada buat tektik nak birthday present.
haha

sambil mata bulat.
buat muka kesian yang comel.
"korang nak taw tak, dari kecik lagi kan i sebenarnya teringin nie dapat hadiah hari jadi TEDDY BEAR"

tak tahu malu betol!
haha
tektik mo minta hadiah hari jadi tuh.
walaupun sungguh obvious.
tapi sampai diorang berebut rebut nak belikan i teddy bear.
result : dapat teddy bear yang BESAR.
nama teddy bear tersebut : Mr. Pikok

ok terharu terharu
tektik yang paling ketara dari pandangan mata kasar.
tapi tetap menjadi.

tapi this year,
takda wish list dah.
tak nak dah macam tahun lalu,
merajuk kat orang orang yang tak wish.
macam budak budak betol faz nie!

i nak sambut birthday,
sambil duduk bersimpul dengan ayu-nya,
dalam bilik gelap,
menghadap bucu bilik.
whitebuddyemoticon


video nie atuk i yang bg.
thank u atuk.

maksud terpendam: lusa birthday aku wei! haha
maksud lagi lagi dipendam:
AWAS KALAU TAK INGAT