July 14, 2010

pertandingan ke-comelan



disebabkan masa musim exam aku 
terlalu ke-sukaan nak ikut contest contest.

pertandingan ke 4 aku ikut.

haha
jom mulakan kecomelan ku!!

sebelum tue
ok jom tengok syarat syarat pertandingan..



  1. terbuka kepada gadis-gadis sahaja sebab lelaki tidaklah comel.mereka kachak dan macho sahaja. hak hak hak.  (dah)
  2. perlu lah menjadi followers saya yang comel dahulu. *psst..kalau nak LIKES fanpage saya sekali pun ok what. thehehe...:) (dah)
  3. letak sekeping sahaja gambar anda SENDIRI. tidaklah berdua mahupun bertiga apetah lagi berempat. dan gambar itu mestilah gambar anda yang TERKINImungkin! tidak mahu gambar masa kecil-kecil; masa baby sebab kalau masa baby semua orang pun comel oh..! (dah)
  4. buatla entry khas untuk contest saya ini. letak kan banner contest ini di entry anda dan di sidebar anda dan WAJIB backlink kepada contest saya ini semula. ok. ;p. copy-paste je code banner contest di sidebar saya itu.perletakan banner contest di side bar adalahtidak wajib.terpulang mahu letak atau tidak :) (dah)
  5. di dalam entry anda juga tuliskan jawapan untuk soalan saya ini :: apakah benda comel/cute yang anda suka? contohnya. :: benda comel yang saya suka ialah toothbrush holder. ;p. itu contoh lah ye.. (dah)
  6. tag kan hanya seorang yang anda rasa patut join contest ini. make sure orang yang di tag itu tahu ya??! (dah)

YEAAA
kecomelan bermula.....

gambar untuk bertanding.


interview diri sendiri.

soalan tak wajib.

kenapa pilih gambar nie?
jawapan syok sendiri : dalam banyak banyak gambar.
kat gambar nie
kecomelan asli..
haha
(geli aku baca sendiri)

kenapa pulak kecomelan asli?
jawapan syok sendiri : sebab kat gambar nie aku tak pakai
baju
ehhh silap,
nie bukan blog playboy.
lens
make up
kat gambar nie aku pakai baju kurung, spek dan muka aku kat gambar nie bebas dari bedak dan make up.
siap pakai baju kurung yang digunakan dari tingkatan 4 nie! 

soalan wajib :
 apakah benda paling comel yang anda suka?

benda yang paling comel yang saya suka ialah...

teddy bear
kenapakah?
satu.
sebab teddy bear dah semulajadi comel
dua.
aku suka benda benda bulu fluffy 
tiga.
saya suka teddy bear!

dua orang yang di-tag
khalila dan farah kawan amad
(sbb mereka insan paling rajin jawab tag)

10 saat

9

8

7

6

5

4

3

2

1

tamat

sepanjang buat entry nie saya rasa cumil~