May 16, 2011

AWAK! AWAK!

ASSALAMUALAIKUM AWAK!!


Dah dua hari entry emo.
Actually kan awak kan kan.
Saya tak lah emo mana.
Tapi kan awak nak taw tak awak?
Saya emo sebab saya baca blog orang yang emo.

*segan*


Tuuhhh diaaa, awak nak taw tak betapa hebatnya kuasa penulisan nie.
Sampai kite bleh rasa ooo aura penulis tuh wak.
Tuh lah kalau awak nak taw saya akan tulis blog nie bila saya ada “feel” nak bercakap je wak. Hehe

Kalau tak, saya akan biarkan je blog nie bersawang. Hehe
Tengok disebabkan hati saya dah lega sebab bercakap ngn nobita saya tadi.
Terus mood saya berubah awak.
Dan saya terus tulis entry nie wak.
Dua entry dalam satu malam. See see hebatkan nenek edoraemon nie wak.

 Awak nak taw, last week saya tak dapat tido malam sebab kat kepala saya terbayang bayang ayat ayat nak tulis kat dalam blog.
Tapi saya kena paksa diri saya tido jugak wak waktu tuh, sebab saya kena pergi kuliah esok paginya. At the end kan wak, saya tak dapat tido sebab gian nak tulis dalam blog. Ohohoho.
Tapi saya dah lupa dah wak apa yang saya nak tulis hari tuh. Hehe

Awak! Awak! Awak! 
*terjerit jerit*
Awak nak taw tak, sekarang saya ada junior junior pindah rumah atas saya wak!
Comel je muke diorang, sebijik macam saya masa saya 1st year dulu. Nakal nakal macam saya, innocent macam saya pon ada.


Setiap subuh saya akan jerit dari tingkap bilik saya nie wak,
Nak kena kejutkan diorang subuh,
Macam lah awak tak taw, suara saya kan besar, konfem sampai bergegar imarah saya nie wak, waktu subuh sebab saya jerit kat rumah diorang untuk panggil diorang subuh.
Kalau nak mesyuarat ngan diorang, saya akan jerit dari tingkap je wak.
Ala macam awak tengok kat dalam adegen cerita ayat ayat cinta tuh.
Tapi kali nie takda lah macam ayat ayat cinta.
Lebih macam ayat ayat cintan je saya tengok lagak kami nie wak.

Semalam saya jerit kat rumah diorang...

“ORANG ATASSS! OOO ORANG ATASS!!”
“YER KAK FAZ!!??”
“KORANG TENGAH BUAT APA?”
“KENAPA KAK FAZ?”
“KAK FAZ RINDU!” (padahal baru sehari tak jumpa diorang)
“KITAORANG TENGAH PIKIR NIE NAK MASAK APA”
"KORANG ADA APA JE KAT PETI AIS??"
"TAKDA APA DALAM PETI AIS..HEHE" 
"KORANG ADA TAK IKAN BILIS??"
"ADA! ADA!!" 
“HAA KORANG MASAK JE NASI LEMAK”
“MACAM MANA NASI LEMAK?”
“SENANG JEEE.. MACAM NIE......”
 *hebat tak saya awak! Saya bagitahu diorang cara masak nasi lemak dari tingkap*

“TAK PAHAM LAH KAK FAZ! NANTI LAH SAYA TURUN”

Hehe, at the end nya wak. Saya naik atas masakkan diorang nasi lemak.
Tapi gantung kat bahagian nasi lah wak.
Nasi saya TELAH MENJADI BUBUR!
Nasi lemak bubur lah wak.
Sebab diorang guna beras arab.
Beras arab nie lembik semacam.
BERAS ARAB LEMBUT SEMACAM WAK, TAPI ARAB ENTAH NAPA KASAR SEMACAM!
Saya tak biasa masak guna beras arab, kesian diorang wak!
Tapi diorang cool je telan.

Hebatkan junior junior saya wak?
Hebat macam saya! Hehe


Tadi saya masak nasi kuning untuk diorang.
Tapi diorang makan sikit je, sebab diorang order makanan dari luar.

Haaa.. nie gambar laptop saya wak. Diorang gi buat notes.
click gambar untuk besarkan
awak tengok kat notes hitam tuh.
haa tuh kerja diorang lah tadi tuh wak! hehe



tengah menyihir awak!
awak awak! sila abaikan dua entry emo before entry nie.
kan masuk musim exam.
kan saya cerita musim mengawan
musim jiwa kacau.
hehe


awak! doakan saya esok!. hehe