July 08, 2011

happy bday to me? gara gara bday aku semua orang stress



sila rujuk status.
sedih kan?

budak tahun 3 uni zagazig stress kerana...
bday aku tahun nie jatuh pada hari sehari sebelum paper pathology
(paper paling killer untuk tahun 3)

orang di Malaysia stress kerana.....
jalan kena block. esok ada #bersih punya demonstrasi.

orang di Mesir stress kerana...
 ada jugak demonstrasi.


AKU STRESS KERANA...
hari nie dapat berjuta juta panggilan telefon dari no unknown.
kunun lah
aku hopping lah kan orang call nak wish bday.
rupanya orang arab call, nak mengacau
siap buat aku terjaga jaga tengah tengah malam.
buat bunyi pelik.

memang ba alif ba ya

#emo

ohya. dalam banyak banyak hari.
hari paling aku akan emo adalah pada bday aku.
paling kuat #touching.

secara scientific nya.
aku sendiri tak tahu.

hahahaha


 sila abaikan aku.

tahun nie bday aku pada hari jumaat.
harap harap nanti aku meninggal pon hari jumaat.
:)



 doakan exam aku!
bye bye.