November 10, 2012

Pergi membawa diri

Genap seminggu tak Ada facebook & Twitter,

Semalam banyak org call
Marah sebab susah nak contact aku.
Banyak kerja tertangguh.
Hihihi, maaf semua!!

Aku sibuk urus rumah baru,
Kali nie aku duduk jauh ke pelosok dalam kampung.
Rumah baru tepi sawah,
Bunyi macam comel kan,
Tgk luar tingkap belakang btol btol rasa macam duduk Di kampung.

Masalah rumah baru nie?
Aku asyik dok tersepit dalam tandas.
Hari tuh jam 3 pagi dok terkurung dalan tandas, LAGI SKALI.
Aku ingtkan nk kena solat subuh dlm tandas dah hri tuh.

Bilik baru aku ada lubang, sebab dinding papan,
Bila dah pasang katil nanti aku post gambar bilik aku yang terbaru.

Sampai sini saja nukilan hari nie!

Bubui!
:*